Juramantul – The Oath (2016) Film Online Subtitrat in Romana


Finnur in filmul Juramantul – The Oath online subtitrat, este un chirurg cardiovascular de succes. Cand fiica lui, Anna, incepe o aventura cu traficant de droguri manipulator; de viata lui de familie incepe sa se aleaga praful. Pe masura ce influenta intrusului devine tot mai puternica asupra Annei si asupra familiei, Finnur intelege ca trebuie sa ia masuri drastice.

Cel mai nou film al lui Kormakur, numit Juramantul – The Oath, nu este doar un thriller eficient care da frisoane literal si figurativ la os. Dar, de asemenea, avem parte de directorul prolific. Din momentele sale de deschidere; filmul se simte ca un unul strain, cu tempo-ul sau masurat si viziuni atent modelate ale strazilor incarcate de zapada si ale cerului opresiv.

Acei ce iubesc astfel de filme, care inteleg acest tip de descriere, se vor bucura de strategia vizuala, de parca ar fi ascultat un videoclip Sigur Ros.Dupa ce a stabilit toata frumusetea rece, filmul se concentreaza pe chirurgul de inima Finnur (Kormakur), pe care, in curand, invatam ca este foarte bun la ceea ce face.


Titlu original: Eiðurinn; Eidurinn
Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Baltasar Kormákur, Hera Hilmar, Gísli Örn Garðarsson
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Oath (2016)
Nota film
51star1star1star1star1star